tisdag 29 januari 2013

Trots en bränd kastrull

Härlig ledig dag!
Träning med bästa Linda! Svettades på löpbandet i 30 minuter och sen lite styrka på det!
Städning hos pojken och sedan gjorde jag lasagne för första gången i mitt liv! Nervös process!
Trots en bränd kastrull och lite för lite krydda måste jag säga att de blev helt ok! :-D
Chilldag med top model efter det!



måndag 28 januari 2013

Skrillz!

Haft en supernice helg med Samuel! Senaste helgen vi va ledig tillsammans var väl typ i oktober haha! Det blev skridskor, taco, filmköp o mysigheter! Hann även men en sjukt behövlig klippning! Mars va senaste gången jag klippte mig haha!






fredag 25 januari 2013

bocka av sova ute på min lista?

Kört träningpass innan jobbet nu i två dagar! Straight from the gym to work! Galet va tungt e va till en början att packa upp varorna men sen gick de bra! Blivit massa golvtimmar nu! Sjuukt gött! Dessutom har jag jobbat i åtta dagar i rad nu. Innsn dess hade jag en dag ledigt o sen några dagar jobb innan det. Sjukt trött nu men de e fina pengar o jjag ska inte klaga på att jag har jobb! Its awesome!

Nu ligger jag o väntar på att pojken ska komma hem! tog en kvällspromenad innan, crazy nice!
Planen var att inatt sova ute vid sjön !! Men när mätaren pekade på -22 på morgonen är jaginget annat än lättad över att de inte blev så! Direkt livsfarligt! Eller vad säger ni?

tisdag 22 januari 2013

Träning blir till jobb

Ännu en morgon då träningsväskan och träningskläderna fick bytas ut mot jobbkläderna haha. Tråkigaste är att det är just denna dag jag brukar träna med Linda. Men men vi kör stenhårt nästa tisdag... tror jag :P
Tänker satsa på ett pass innan jag börjar jobba imon vid 12!
Beach 2075 ska icke bli lidandes!
Hoppas på en ledig dag på torsdag i alla fall :) Dessutom ska jag klippa mig då :S Var si sådär i mars jag klippte mig senast!

söndag 20 januari 2013

Lätt lutning

Ännu en jobbhelg har passerat! Dock har jag hunnit med både det ena och det andra! I lördags förmiddag blev de pulkaåk med mamma, pappa, syster och lilla Tindra! Fint! Såg fram emot att åka racer ner för en backe! Kom fram till stället syrran valt ute. 2 meter backe! Lätt lutning! Oh yeah här vat det vågat haha! Men sötisen tyckte om att! Tog stjärtlapp (asså whats up med det namnet?) O åkte i rutchbanan (stavning), det va awesome! Sprang runt o åkte linbana, klättrade i träd och red på gunghästen(älgen)!

Senare på eftermiddagen o kvällen var det jobb. 22.30 tog jag sedan cykeln ut i -17 C o gav mig ut till Elin o Robert för hockey! Sweet!
Idag vaknade jag hos Samuel, gav mig hem o rensade lite kläder och sen var de dags för eftermiddags/kvällsjobb igen! Sweet!







fredag 18 januari 2013

Jag skriver bara om jobb...

Veckan har bjudit och bjuder på mycket jobb! Har fått vara på golvet 3 av 6 dagar så det är fint!
I tisdags fich jag ett sms vid 8.17 (då jag ligger i sängen) om att börja jobba 9.00! Goodness! Hoppar upp! Drar på mig jobbarkläder, sminkar mig, käkar frulle samtidigt som jag gör "iordning" håret. Fixar nått att ha med mig att käka under dagen!
Kommer ut till cykeln! Det är inte skottat! Men jag hinner och stämplar in 8.56! Härligt!

I onsdagskväll kom Vickan och Andreas till denna stora stad! Kollade på Shawn of the dead och spelade läskigt spel! I miss those nights när vi kunde hänga hela natten och spela Mario Kart och bara chilla!

Idag var det btw helt megakallt på jobbet så jag satt med underställ, jobbskjorta och fleecejacka och frös ändå! Hej kyla!

The distant future, the year 2013

Uppnåeliga mål med året (utan inbördes ordning): 
1. Resa utanför Sverige
2. Umgås mer med Victoria mer än vad jag gjorde förra (halv)året
3. Testa pistolskytte
4. Göra lite mer kreativa saker (typ awesoma videos eller niciga låtar)
5. Bli så pass bra på gitarr att jag skulle kunna performa själv (om jag saknar spelpartner)
6. Köra soft air gun
7. Vinna mer än 60 kronor på en trisslott
8. Göra något vardagshjälte-aktigt för en främmande person
9. Åka massa skridskor
10. Ta mig igenom Zombiecide som ensam levande!
11. Va utan godis i en vecka (nej de har inte hänt de senaste åren)
12. Bli hyffsat nöjd med min framtida tränade kropp
13. Sova ute
14. Bo i husvagn minst två dagar
15. Gör nått crazy
16. Springa minst två lopp
17. Ha de större färgade vikterna på bänkpress 
18. Göra en tatuering?

Saker som jag skulle vilja men som förmodligen inte kommer ske 2013:
Hoppa fallskärm
Få mer tid till tonårskidsen
Åka till USA igen (Gå på NFL match)
Spelat och sjungit helt själv inför folk
  

torsdag 17 januari 2013

The Weekend

Yes yes! Jobbade till 21.15 i fredagskväll och avslutade kvällen men sista avsnittet av the Walking dead!
Lördagen bjöd på jobb 11-21.15 oh yeah! Efter det körde Vickan och jag en snabbövning inför dagens "performance", som gick kasst! Min hals balla! Men tänkte att de kanske skulle va bättre imon! Men oh no!
Det gick inte asdåligt men helt klart vårt sämsta haha! Men men det kan ju bara gå bättre nästa gång då :P

Anyways efter det drog vi hem till Samuel och gjorde hemmagjord pizza! Mums! kollade på nya Tim Burton filmen. Nice nice!


torsdag 10 januari 2013

Previously on AMC the walking dead

Jepp blev en ledig dag igår :)
Spenderade dagen med sam med att göra klart våran Zombielåt (en miljon inspelningar) och att dö av spänning framför the Walking dead! Man den serien är helt insane! Asså så sjukt bra så det finns inte! Säsong 3 är liksom beyond vad man kan tänka sig! Helt amazing!

Tränade för första gången i år i måndags haha. Trots enbart en timmas träning (började jobba) så fick jag träningsvärk som hette duga!
Tisdagen blev konditionsträning med the awesome Linda!
Idag gick jag upp tidigt och körde ett en och en halv timmas pass igen! Ska dessutom iväg och testa yogapasset i eftermiddag! Nice dag helt enkelt!


Update: Yogapasset var inte helt i min stil! Då föredrar jag pilates om jag ska köra något lugnare pass. So no, de var ingen direkt höjdare förin del! Dock höll jag på att kvävas av skartt när jag kollar på mi  syster o hon visar att hon tagit byxorna utochin! Haha! Får man inte skratta högt vid detta tillfälle så är det dessutom sju tusen gånger roligare hahah!

tisdag 8 januari 2013

Samvetet

So jobbet ringde denna helgen (golvet som jag älskar dessutom) och jag bara kände nej. Jag ville jobba men samtidigt det skulle göra det till 10 helger i rad (eftersom jag jobbar kommande helger) och bara nej jag vill verkligen vara ledig någon helg. Så med sjukt dåligt samvete sa jag nej och var jag ledig i söndags. Så här i efterhand kan jag känna att jag likaväl kunde jobbat eftersom jag gick runt och tänkte att jag borde jobbat. De kommer hata mig! (Detta är högst troligen inte sant, men heter man Ninnie och säger nej till jobb är det vad hon tror händer haha)
Men men det blev en fin dag i alla fall. Hann spendera några timmar med min pojk efter att han slutat. Några avsnitt av Walking dead hann vi med i alla fall :)
Hoppas innerligt på att vi får en hel ledig dag tillsammans imon, Vilket var crazzzzy (typ november) länge sen.
Nu får ingen tolka detta som att jag inte gillar att jag jobba för det gör jag :D Love it! Älskar alla jag jobbar med och massa härliga kunder !


Btw jag äger världens snyggaste tröja! Bazinga!

Vart jag mig i världen vänder

Igårkväll drog jag iväg till Växjö och Victoria! Hälsar på den underbara ungen allt för sällan. Men så är det när man är extrapersonal, planerar man nått spricker de planerna med ett litet telefonsamtal. Denna gång fick jag dessvärre tacka nej till två jobbpass eftersom jag verkligen va tvungen att åka. Ska spela lite truddelutter nästa söndag så övning var på tiden!!
Blev hur eller hur en finfinkväll och en härlig dag idag! Önskar sååå att jag kunde hälsa på oftare!
Märker hur mycket jag saknar att ha denna awesome underbara fantastiska mänska i samma stad! Love u!
Peppar nu nästa söndag wohooo!

Nu väntar en ledig helg efter 7 veckors helgjobb wohooo! Ska bli riktigt nice även om jag inte har nått emot att jobba helg :-)


Förövrigt tänkte jag ha ett lite sundare år. Skulle väl kunna påstå att det började mindre bra! Med en dag då jag mer eller mindre bara gick från vardagsrummet till köket konstant under dagen! Yeah! Beach 2013 here I come!